ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Οδηγίες χρήσης Rust-Oleum Sprays

Το μυστικό του επιτυχημένου ψεκασμού

1. Προετοιμασία επιφάνειας

Tα βήματα για την κατάλληλη προετοιμασία είναι ο καθαρισμός και απολίπανση της επιφάνειας και έπειτα το στέγνωμα με ένα καθαρό πανί.

2. Δοκιμή πριν τη χρήση

Κάθε spray – aerosol αποδίδει διαφορετικά ανάλογα με τη σύνθεση, την πυκνότητα του χρώματος που εμπεριέχει, το προωθητικό αέριο κ.λπ. Σιγουρευτείτε κάνοντας μία δοκιμή ψεκασμού για να καταλάβετε την ιδανικότερη απόσταση ψεκασμού και την ταχύτητα εφαρμογής, προτού ψεκάσετε την προς βαφή επιφάνεια. Ψεκάστε το χρώμα στην επιφάνεια αρχικά σε οριζόντιες γραμμές και κατόπιν ακολουθήστε την ίδια διαδικασία, εφαρμόζοντας στην ίδια περιοχή κατακόρυφες διαδοχικές γραμμές.

3. Κίνηση και απόσταση

Η ιδανική απόσταση από την επιφάνεια είναι 20 – 25cm. Το μυστικό για να πετύχετε ομοιόμορφη κάλυψη είναι να κρατάτε κλειδωμένο τον καρπό σας. Κρατήστε το δοχείο παράλληλα με το αντικείμενο βαφής στα 20 – 25 cm και κινήστε το δοχείο μπρος και πίσω, τηρώντας σταθερή ταχύτητα.

4. Καθαρισμός ακροφυσίου

Για να καθαρίσετε το ακροφύσιο μετά τη χρήση, αναποδογυρίστε το δοχείο και ψεκάστε μέχρι να βγει διαυγές προωθητικό αέριο. Μπορεί να ακούγεται σαν σπατάλη, αλλά στην πραγματικότητα αποτρέπει από εμπλοκή του ακροφυσίου, καθιστώντας το διαθέσιμο για μελλοντική χρήση.