ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Δημιουργώντας φυσικές υφές και ανάγλυφα φινιρίσματα

Οι διαφορετικές υφές δίνουν στο χώρο βάθος, αντίθεση και προσωπικότητα. Ένας απλός τρόπος για να χρησιμοποιήσετε διάφορες υφές στο σπίτι σας είναι να ανανεώσετε τα αξεσουάρ σας με ένα διακοσμητικό spray βαφής από τα Decorative προϊόντα της Rust-Oleum.

Ανακαλύψτε πώς μπορείτε να δώσετε νέα πνοή στα αγαπημένα σας αντικείμενα.

 

CAST IRON – ΜΑΝΤΕΜΙ

Τα μεγάλα αντικείμενα, στα οποία έχει εφαρμοστεί το spray βαφής RustOleum Natural Effects σε απόχρωση Cast Iron, μπορούν να δημιουργήσουν μια επιβλητική ατμόσφαιρα, προσθέτοντας βάθος σε οποιοδήποτε δωμάτιο του σπιτιού βρίσκονται. Μεταμορφώστε ένα απλό μπάνιο σε κάτι πραγματικά ξεχωριστό. Ανανεώνοντας την εμφάνιση μίας κλασικής μπανιέρας, με το Rust-Oleum Natural Effects στη φυσική απόχρωση Cast Iron, δημιουργείται μία ρομαντική μπαρόκ διακόσμηση στο χώρο σας. Τώρα το μόνο που χρειάζεται είναι το φως των κεριών για να ολοκληρωθεί το όμορφο σκηνικό.

STONE – ΠΕΤΡΑ

Με το spray βαφής RustOleum Stone δίνετε στα αντικείμενά σας γρήγορα και απλά τη φυσική εμφάνιση και υφή πραγματικής πέτρας. Χάρη στα υψηλής ποιότητας συστατικά του χρώματος παρέχεται ένα διακοσμητικό φινίρισμα που διαρκεί, το οποίο αναμφίβολα θα κερδίσει τις εντυπώσεις!

Χρησιμοποιήστε το spray βαφής RustOleum Stone σε απόχρωση Bleached Stone για να δημιουργήσετε την εμφάνιση ενός ακριβού πέτρινου τζακιού. Εναλλακτικά, μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα στις υπόλοιπες αποχρώσεις του Rust-Oleum Stone, Mineral Brown, Pebble, Black Granite, για να βρείτε εύκολα το τέλειο φινίρισμα πέτρας που ταιριάζει στο χώρο σας.

 

TERRACOTTA – ΤΕΡΑΚΟΤΑ

Ένας τέλειος τρόπος για να μετατρέψετε τα απλά καθημερινά αντικείμενα σε μοναδικά και πιο εκλεπτυσμένα είναι δίνοντάς τους εφέ terracotta. Εάν θέλετε να αλλάξετε την εμφάνιση των γλαστρών σας, τώρα μπορείτε να τις μεταμορφώσετε με το spray βαφής RustOleum Natural Effects σε απόχρωση Terracotta.

Αυτό το spray βαφής μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε αντικείμενα κατασκευασμένα από ξύλο, μέταλλο, πλαστικό ακόμη και σκυρόδεμα.

TRANSFORMING TEXTURES – ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΥΦΩΝ

Εάν δε θέλετε να πετάξετε τα παλιά σας αντικείμενα, μπορείτε να τα ανανεώσετε, όπως συνέβη σε αυτό το πλαστικό μπολ σε σχήμα καρδιάς. Το πλαστικό μπολ φαίνεται όμορφο σαν καινούργιο, έχοντας νέα εμφάνιση χάρη στο spray βαφής RustOleum Textured σε απόχρωση Aged Iron που δημιουργεί ένα πλούσιο ανάγλυφο φινίρισμα.

 

LIMESTONE – ΑΣΒΕΣΤΟΛΙΘΟΣ

Με τα spray βαφής RustOleum Natural Effects δημιουργείται ένα ελαφρώς ανάγλυφο ματ αποτέλεσμα σε οποιαδήποτε επιφάνεια, προσφέροντας την αίσθηση των φυσικών υλικών στα αντικείμενά σας. Αυτό το σκούρο πλαίσιο καθρέφτη έχει πλέον νέα ανοιχτόχρωμη εμφάνιση και μοναδική υφή με το spray βαφής Rust-Oleum Natural Effects σε απόχρωση Limestone.

Αν θέλετε να φωτίσετε και να ανανεώσετε τη διακόσμηση του χώρου σας, εφαρμόστε την απόχρωση Limestone σε επιλεγμένα αντικείμενα, δίνοντας την εντύπωση του ακριβού με εύκολο και οικονομικό τρόπο.

CAST BRONZE – ΜΠΡΟΥΝΤΖΟΣ

Τώρα μπορείτε να ομορφύνετε τα μπαλκόνια ή τα περβάζια των παραθύρων σας με απλό τρόπο. Κάντε το επόμενο βήμα, χαρίζοντας νέο χρώμα και υπέροχο φινίρισμα στις γλάστρες των φυτών σας.

Εφαρμόστε μία στρώση spray βαφής RustOleum Natural Effects στις ζαρντινιέρες και τις γλάστρες σας σε Cast Bronze απόχρωση, επιτυγχάνοντας μία ξεχωριστή διακόσμηση ακόμα και στους εξωτερικούς χώρους του σπιτιού σας.