ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Μεταμορφώνοντας τις κορνίζες σας

Σε όλους μας αρέσει να επιδεικνύουμε τα πολύτιμα έργα τέχνης και τις φωτογραφίες μας. Εντούτοις, μερικές φορές η ομορφιά μιας φωτογραφίας μπορεί να χαθεί μέσα σε μία αταίριαστη και κακής επιλογής κορνίζα.

Το δίλημμα λύνεται με ένα απλό έργο DIY που μπορεί να χρειαστεί μόνο λίγες ώρες μέσα σε ένα Σαββατοκύριακο για να ολοκληρωθεί. Ήρθε η ώρα να μεταμορφώσετε τις κορνίζες σας, ώστε να ταιριάζουν με το χρωματικό ύφος του σπιτιού σας.

Δε χρειάζεται να αγοράσετε μια ολόκληρη σειρά από νέες κορνίζες και κάδρα, αντίθετα κρατήστε αυτά που έχετε και ανανεώστε το χρώμα τους. Ο συνδυασμός διαφορετικών υφών, μεγεθών και στυλ των κορνιζών σε παρόμοιες αποχρώσεις, θα δώσει ένα ολοκληρωμένο εντυπωσιακό αποτέλεσμα στη διακόσμηση του χώρου.

Μην το σκέφτεστε άλλο! Αξιοποιήστε τις ουδέτερες λευκές κορνίζες σας, προετοιμάστε την επιφάνειά τους και χρησιμοποιήστε το RustOleum Surface Primer σε λευκή  απόχρωση. Στη συνέχεια, εάν επιθυμείτε το αποτέλεσμα της ακόλουθης φωτογραφίας, εφαρμόστε το RustOleum Painters Touch στις αποχρώσεις Slate Blue, Winter Grey, Dark Grey, Navy Blue.

Παρόλο που τα περιεχόμενα των κάδρων διαφέρουν ως προς το χρώμα και το στυλ, μοιάζουν να έχουν εναρμονιστεί, χάρη στην επιλογή κοντινών και παρόμοιων αποχρώσεων.

Αν προτιμάτε ένα πιο ξεχωριστό και κομψό αποτέλεσμα, χρησιμοποιήστε το spray βαφής RustOleum Metallic, το οποίο διατίθεται σε μια σειρά αποχρώσεων Gold, Copper και Silver και προσφέρει διαχρονικό φινίρισμα.