ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Πώς να χρησιμοποιήσετε spray βαφής: Οδηγίες βήμα προς βήμα

Εάν δεν έχετε χρησιμοποιήσει ποτέ spray, μην ανησυχείτε, είναι πιο εύκολο από όσο νομίζετε. Το μόνο που χρειάζεται είναι καλή προετοιμασία. Πρώτον, βεβαιωθείτε ότι έχετε αρκετό χρώμα για να εφαρμόστε στην προς βαφή επιφάνεια. Ελέγξτε τα δοχεία ψεκασμού για να γνωρίζετε την κατά προσέγγιση απόδοση του χρώματος. Δεύτερον, βρείτε έναν καλά αεριζόμενο χώρο και καλύψτε τα έπιπλα και τα αντικείμενα που θέλετε να προστατέψετε για να παραμείνουν καθαρά.

Παρακολουθήστε το how-to βίντεο και ακολουθήστε αυτές τις απλές οδηγίες.

ΒΗΜΑΤΑ:

  1. Πριν ξεκινήσετε, βεβαιωθείτε ότι βρίσκεστε σε καλά αεριζόμενο χώρο. Αφού διαβάσετε τις οδηγίες, ανακινείστε καλά το δοχείο ψεκασμού πριν τη χρήση.
  2. Αποχαρτάρετε για καλύτερη πρόσφυση και προετοιμάστε προσεκτικά την επιφάνεια ώστε να είναι καθαρή και στεγνή. Ασταρώστε όπου χρειάζεται. Εφαρμόστε το Rust-Oleum Surface PrimerRust-Oleum Rust Reformer για σκουριασμένο μέταλλο). Εάν χρησιμοποιείτε Rust-Oleum Universal, δε χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε αστάρι.
  3. Τοποθετήστε το προς βαφή αντικείμενο πάνω σε μια παλιά εφημερίδα και ψεκάστε το με χρώμα. Προσοχή: Αν κάνετε πολύ γρήγορες κινήσεις ή ψεκάζετε για πολλή ώρα σε ένα σημείο, θα έχετε ανομοιόμορφο αποτέλεσμα. Προσπαθήστε να ψεκάζετε σε επικαλυπτόμενες ευθείες γραμμές.
  4. Καλύψτε προσεκτικά όλες τις περιοχές του αντικειμένου που δεν επιθυμείτε να βάψετε. Εφαρμόστε το χρώμα σύμφωνα με τη συνιστώμενη απόσταση ψεκασμού, εναλλάσσοντας την κίνηση του δοχείου από αριστερά προς τα δεξιά και πάνω και κάτω.
  5. Χρειάζεται να ανακινείτε το δοχείο ανά τακτά χρονικά διαστήματα κατά τη διάρκεια της βαφής. Εφαρμόστε αρκετές λεπτές στρώσεις, αφήνοντας την επιφάνεια να στεγνώσει βάσει του απαιτούμενου χρόνου προς επαναβαφή.

ΤΙ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ:

  • Χρώμα spray Rust-Oleum
  • Εφημερίδα / πανί
  • Χαρτοταινία